Public relations v zemědělské a potravinářské inspekci

29. 4. 2020

Hledáte práci v oboru na plný úvazek? Státní zemědělská a potravinářská inspekce přijme referenta či referentku mediální komunikace pro svůj brněnský ústřední inspektorát.

Požadujeme:

  • Vysokoškolské vzdělání v bakalářském nebo v magisterském studijním programu,
  • pokročilou znalost práce s PC (alespoň uživatelská znalost některého z grafických programů),
  • zkušenosti se správou sociálních sítí a tvorbou kampaní na firemní úrovni výhodou,
  • preciznost, kreativní myšlení, výborné komunikační schopnosti,
  • trestní bezúhonnost.

Popis činnosti:

  • Správa účtů SZPI na sociálních sítích (Facebook, Twitter, Instagram), mj. nacházení vlastních témat ke komunikaci a jejich relativně svobodná implementace vůči cca 40 tisícům followerů,
  • vlastní tvorba příspěvků dle aktuálně nastavené strategie, monitoring aktivit na profilech, zodpovídání dotazů,
  • podpora činnosti tiskového mluvčího spočívající v přípravě podkladů pro odpovědi médiím,
  • po zapracování plnohodnotný zástup tiskového mluvčího v době jeho nepřítomnosti (cca 7 týdnů v roce + při služebních cestách mluvčího apod.),
  • úzká spolupráce s managementem SZPI, vedením laboratoří atd.,
  • úzká spolupráce s tiskovým odborem ministerstva zemědělství,
  • SZPI je jedním z mála úřadů s centrálním sídlem v Brně, tj. po zapracování se očekává schopnost komunikovat s redakcemi celostátních mainstreamových i oborových médií, včetně živých vstupů v TV, rádiích, online chatech atd.
  • samozřejmostí je odborná podpora tam, kde komunikace vyžaduje hlubší znalosti kontroly bezpečnosti a kvality potravin, laboratorních metod jejich hodnocení atd.

Termín nástupu: 1. červen 2020.

Místo výkonu práce: Brno, Běhounská 10.

Nabídky s profesním životopisem a motivačním dopisem zasílejte do 5. května 2020 na e-mail: petra.stefanakovazavinac.gifszpi.gov.cz.

Další informace najdete zde.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info